Ostoskori - 0,00 €

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

    Return to Previous Page

    SuperLemon Chaga Extract pakuriuute 50 ml

    Saatavuus: Varastossa

    29,90 €

    Yksityiskohdat

    Laadukas pakuriuute

    Sienien kuninkaaksi kutsuttua mustaa epämääräisen muotoista pahkaa eli pakurikääpää on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja venäläisessä luontaisessa kansanparannuksessa jo usean vuosisadan ajan. Tämä yli kaksisataa ravintoainetta sisältävä antioksidanttipommi on oikein valmistettuna todellista superruokaa, sillä se sisältää antioksidanttien lisäksi polysakkarideja, betuliinihappoa ja triterpeenejä, sekä useita eri mineraaleja ja vitamiineja. Maapallon pohjoispuolella esiintyvästä lahottajasienestä valmistetaan erilaisia ravintolisiä kuten jauhettuja versioita sekä myös erilaisia uutteita, niin jauhe- kuin tinktuurimuodossa.

    Yleisesti parhaat markkinoilla olevat pakurivalmisteet ovat olleet tuplauutettuja, mutta nyt on saatavilla vielä vahvempi versio. SuperLemonilla onkin tarjolla erittäin laadukas kotimainen triplauutettu pakurikääpätuote, jossa on tehty kolme erilaista uuttamista, kuten orgaaninen uutto, kuumavesiuutto ja kuuma alkoholiuutto. Kaikki SuperLemonin tuotteet on valmistettu kotimaassa ja extraktioissa käytetyt raaka-aineet ovat myös Suomesta, koska maamme pohjoisosissa on erittäin puhdas ilmasto ja maaperä.

    SuperLemon Chaga Extract on erittäin vahva triplauutettu pakuriuutetiiviste, jossa on tallella lähes kaikki pakurin sisältämät vaikuttavat ainesosat ja vielä hyvin imeytyvässä muodossa. Triplauutetun pakurikäävän valmistaminen on paljon aikaa vievä ja erittäin vaativa prosessi, jossa on useita eri valmistusvaiheita.

    Metsästä kerätyt tuoreet pakurikäävät puhdistetaan aluksi huolellisesti, jolloin niistä poistetaan kellertävä ravintoköyhä osa. Samalla poistetaan myös naava, tuohi, sammal ja neulaset. Tämän jälkeen käävät käyvät läpi kaksi eri 30 tuntia kestävää kuivausvaihetta. Tämä kaksivaiheinen kuivaus tehdään niin että ensimmäisen kuivauksen jälkeen suoritetaan jäähdytys, jonka jälkeen lämpötila nostetaan uudelleen takaisin alkuperäiseen 50 celsiusasteen kuivatuslämpötilaan. Kuivauksen välissä tehdyllä jäähdyttämisellä varmistetaan että sieneen ei jää lainkaan aktiivista vettä, joka voi aiheuttaa käävän homehtumisen. Kuivausvaiheen jälkeen maksimissaan 2 % kosteuden omaava kääpä jauhetaan hyvin hienoksi jauheeksi.

    Ensimmäisenä on edessä niin kutsuttu orgaaninen uutto, jolloin hienoksi jauhettu pakurikääpäjauhe sekoitetaan kylmään etanoliin, jonka alkoholipitoisuus on 97 %. Tämä uuttaminen kestää vähintään kaksi viikkoa, jonka jälkeen ylimääräinen neste seulotaan pois. Saadulle lietemassalle tehdään seuraavaksi hallittu kuumavesiuutto, jossa massa sekoitetaan 77-asteiseen veteen, jonka jälkeen nestettä haudutetaan niin kauan että uute haihdutetaan yhteen kuudesosaan alkuperäisestä nestemäärästä. Koska kiehuvassa vedessä tehty kuumavesiuutto tuhoaa lähes kaikki bioaktiiviset yhdisteet, tehdään SuperLemonin pakurikääpätuotteissa kuumavesiuutto aina alle 80-asteisessa vedessä. Näin saadaan kaikki vesiliukoiset yhdisteet, kuten esimerkiksi polysakkaridit, säilytettyä ja kehon hyödynnettäviksi. Viimeisenä tehdään 80-asteinen alkoholiuutto, jossa kaikki rasvaliukoiset yhdisteet kuten terpeenit ja sterolit saadaan bioaktiivisiksi.

    Lopuksi kolmivaiheisen extraktioprosessin jälkeinen neste jäähdytetään ja seulotaan useampaan eri otteeseen, jonka tuloksena saadaan erittäin tehokas tiivistetty tinktuuri.
    SuperLemonin tekemä triplauutettu pakurikääpävalmiste on huomattavasti vahvempi pitoisuuksiltaan kuin markkinoilla olevat tuplauutetut pakurikääpätuotteet.

    Triplauutettu pakurikääpävalmiste

    • Vahvempi kuin markkinoilla myytävät tuplauutetut versiot
    • Suositushinta 29,90 euroa
    • Läpikäynyt orgaanisen uuton, kuumavesiuuton ja alkoholiuuton
    • Jäähdytetty ja seulottu useaan otteeeseen, jolloin lopputuloksena supervahva uute
    • Päiväannoksessa on minimissään 250 mg pakuriuutetta (30 tippaa)
    • Yhtä litraa kohden käytetään 4,6 kg kuivaa pohjoisen pakurikääpää, mikä vastaa 8 kiloa etelän kosteata pakuria
    • Täysin kotimainen tuote valmistusta ja raaka-aineita myöten
    • Laadukas Miron Violet Glass -lasipullo, missä pipettiannostelija
    • Huom! Pakurikääpää ei sovi käyttää samanaikaisesti antibioottien ja suonensisäisesti annettavan glukoosin kanssa, koska ne toimivat pakurikäävän vastavaikuttajina
    • Myös sieniallergikkojen tulee välttää pakurikäävän käyttöä
    • Saattaa vahvistaa antikoagulanttien vaikutusta
    • Yksikköhinta 598,00 euroa/ltr

    Käyttöohje:

    • 15 tippaa suoraan kielen alle tai sekoitettuna haluamaasi nesteeseen 2 kertaa päivässä
    • Voit nauttia myös pienempää annosta

    Pakkauskoko:

    • 50 ml pullo

    Lisätiedot

    Tuotekoodi 6420040900155
    Nettopaino 0.05 kg
    Valmistusmaa Suomi
    Valmistaja SuperLemon
    Kategoria Pakurikääpä

    SuperLemon Chaga Extract pakuriuute 50 ml

    • Hinta: 29,90 € - Varastossa
    • Brand: SuperLemon
    Ravintosisältö (per 100 g)
    Energia (kJ/kcal) 0 / 0
    Proteiini 0 g
    Hiilihydraatti 0 g
    Rasva 0 g

     

    Ravintosisältö (per annos)
    Energia (kJ/kcal) 0
    Proteiini 0 g
    Hiilihydraatti 0 g
    Rasva 0 g
    Päiväannos (30 tippaa) on 250 mg pakuriuutetta. Nauti 15 tippaa 2 kertaa päivässä.

     

    Ainesosat
    Vesi, alkoholi, pakurikääpä